Крем заварного сухого холодного приготування (1 кг)
Застосовується для приготування вишуканих кремів, наповнення еклерів, промазування різних типів тестових заготівок тортів, десертів, а також як наповнення для пончиків.
Характеризується приємним молочно-ванільним смаком і ароматом, ніжним кольором жовтого відтінку.
Розводиться водою або молоком: 260 г суміші на 740 г рідини
Спосіб приготування:
1) Суху суміш «Монтекрим Заварний» засипати у воду/молоко, під час повільного перемішування.
2) Перемішати упродовж 3-5 хвилин міксером на середній швидкості для повного рівномірного розподілу компонентів.
3) Дати стикатися/«відпочити» крему 3 хвилини.
4) Ще раз ретельно перемішати на середній швидкості міксера.
5) Крем має термостабільні властивості та готовий до вживання.
Додаткові рекомендації:
Консистентацію крему можна регулювати кількістю рідини (водою/молоком).
Готовий крем можна змішувати/комбінувати з іншими кондитерськими кремами та фруктовими напівфабрикатами.
До готового крему можна додавати різні добавки та прянощі. Добавки краще додавати вже в готовий крем.
Основні | |
---|---|
Виробник | Икема текнолоджіс |
Країна виробник | Україна |
Склад | сахар-пудра, крахмал, молоко сухое, сыворотка, животный жир, сироп глюкозы, эмульгаторы, молочные протеины, стабилизационная система, загустители, соль, красители, ароматизатор ванильно-сливочный |
- Ціна: 148 ₴/кг