Загущувач для фруктів та сиру (1кг)
Суха суміш-загущувач "Монтефікс" для швидкого приготування термостійких фруктових, молочних та сирних начинок холодним способом.
Дозировка: 8% від маси усіх компонентів
Спосіб приготування:
1) Змішати в сухому вигляді цукор і суміш «Монтефикс».
2) Засипати отриману суху суміш в рідку фазу, яку необхідно згустити, при постійному перемішуванні.
3) Інтенсивно розмішати масу до повної однорідності.
4) Якщо додатково використовуються фрукти, додати їх до загущеної маси і перемішати.
Додаткові рекомендації:
- Застосування даного продукту дозволить зробити будь-яку начинку термостійкою.
- Якщо для декорування кондитерських виробів до випікання використовуються заморожені ягоди, рекомендується добре обкатати їх в суміші «Монтефікс» і викладати на продукт.
- Для більш швидкого приготування начинки можна замість цукру використовувати цукрову пудру.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 203 ₴/кг