Крохмаль кукурудзяний 1кг

Крохмаль кукурудзяний, як природний полімер, є одним з основних органічних джерел сировини для харчової, хімічної та багатьох інших галузей промисловості.
Він має швидкозастигальну структуру та використовується в хлібобулочній галузі для контролю щільності тіста та надаючи покривних властивостей сухим бісквітам і крекерам. Крохмаль допомагає контролювати скоринку в продуктах, які випікаються. Він збільшує розсипчастість тіста та панірувальних сухарів і допомагає контролювати в'язкість тіста.
Цей крохмаль може використовуватися для формування як наповнювач для форм під час висушування фруктово-желатинових, желейних цукерок і є замінником шоколаду, контролюючи властивості танення шоколаду, а також дає можливість знижувати вміст шоколаду в рецептурах твердого шоколаду для регіонів із спекотливим кліматом.
Його використовують під час виробництва сиру як засіб, що запобігає злипанню шматочків сиру та як речовина, що запобігає злежуванню кристалічного цукру.
У харчовій промисловості кукурудзяний крохмаль використовується для:
- приготування пензлів, пудингів, соусів, кетчупів додається до тіста під час виготовлення бісквітів, тістечок та інших виробів.;
- виготовлення драже, кексів, печива, вафель, стаканчиків для морозива;
- використовується як формувальний матеріал у разі відливу помадних, лікерних і шоколадних сортів цукерок;
- виробництва йогуртів, морозива, деяких сортів ковбас.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
- Ціна: 54 ₴/кг