Кунжут чорний (1кг)
Чорний кунжут — це неочищені (нешліфовані) насіння, що володіють більш різким смаком і ароматом, ніж насіння білого кунжуту. У чорного кунжуту більш приємний горіховий смак і аромат.
Насіння кунжуту використовуються як для виробництва олії, так і для обсипання борошняних виробів (булки, випічка) і в якості приправи. З злегка прожареного кунжуту виробляють східні солодощі — тахинную халву і козинаки. Особливо інтенсивним смаком володіють смажені насіння.
Кунжут є компонентом багатьох далекосхідних страв. У китайській кухні їм обсипають кунжутне кульки, в японській кухні з кунжуту готують приправу гомасио. Сезамова олія широко використовується і в корейській кухні (наприклад, для приготування чапче).
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Фасовка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 1000 |
- Ціна: 204 ₴/кг