Какао порошок алкалізований 10-12% жирності (1кг)

Какао-порошок ― є цінним продуктом для виробництва кондитерських виробів, морозива, молочних продуктів та какао-напоїв. Какао-порошок виробляється з макухи, що утворюється при віджиманні какао-масла з какао тертого.
Алкализованим називають какао-порошок, одержуваний з какао-продуктів (боби, крупка, какао терте або макуха), при переробці яких застосовується поташ, бікарбонат натрію та інші лужні солі.
При обробці какао — продуктів лугами поліпшується смак, аромат і колір.
Алкалізованний какао-порошок має меншу кислотність, більш темне забарвлення і легше диспергується у воді, в порівнянні з натуральним какао-порошком.
Продукт доцільно застосовувати для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних виробів і глазурей, а також для начинок вафельних цукерок і прошарків, шоколадного маргарину та масла, морозива, борошняних і кондитерських виробів.
- Ціна: 581 ₴/кг