Агар-агар (щільність 1200)

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Агар-агар один із найсильніших жовчальних агентів, що застосовуються сьогодні в харчовій промисловості.
Агар-агар є рослинним замінником желатину. Желювальні властивості агару набагато кращі, ніж у желатину. Це означає, агара потрібна менше, він швидше застигає. До речі, застигає він за температури 35-40 градусів, це вище кімнатної. Агар не має смаку.
Агар використовують у кондитерській промисловості:
- кондитерські вироби (зокрема низькокалорійні), зефір, пастила, мармелад, глазурі, начинки, суфле,
- фрукти в желе, джем, конфітюр, фруктові та овочеві консерви,
- морозиво,
- згущене молоко,
- хлібобулочні вироби (для уповільнення чергування),
- діабетичні продукти.
Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від вищої від 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим (т.е. можна знову нагріти й під час охолодження він застигне). Під час нагрівання кислотних розчинів агар-агара за високих температур може відбуватися гідролітичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агару за температур до 60 градусів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 954 ₴/кг