Фундук бланшований Туреччина (1кг)

Фундуком, або ломбардським горіхом, називають плоди льовини грубої з різновиду листяодних дерев'янистих чагарників роду Лещини.
У фундуку міститься олія, що складається з органічних кислот (70%), білок (20%), вітаміни В і Е. Багатий він і мінеральними речовинами — калієм, кальцієм, залізом, магнієм та ін. Такий склад робить дуже жорсткою присутність фундука в раціоні дітей і людей, які одужують після тривалої хвороби.
У кухні практично кожного народу можна побачити фундук. Його використовують і сирим, і переробленим, використовуючи для приготування салатів і соусів, овочевих страв, приправ до м'яса та риби.
З використанням фундука також виробляють різноманітні кондитерські вироби: торти, печива, десерти, випічку, шоколад, цукерки, халву та багатої на іншу смачну продукцію.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Фундук |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 617 ₴/кг