Начинка кондитерська "Шоколад" ТМ Filler (1кг)

Маса кондитерська є натуральним продуктом у вигляді тонкоподрібненої пастоподібної маси. Використовується в якості покриття для сиркових мас, як начинка в хлібо-булочних виробах і печиві. Можливе також використання в якості добавки в креми і як прошарок при виробництві печива та вафель.
При використанні в якості начинки у хлібо-булочних виробах – використовувати після випікання виробу. Розігріту на водяній бані до 30-32 °С масу начиняти за допомогою кондитерського мішка або шприца. Для глазурування розігріти масу на водяній бані до 35 °С. Не перегрівати масу вище 60 °С. Для запобігання втрати технологічних властивостей уникати попадання в масу води. При зберіганні можливе часткове розшарування жирової фракції, тому перед використанням масу потрібно ретельно перемішати.
Склад: цукор, рослинні жири, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, емульгатор соєвий лецитин (Е322), ароматизатори «Шоколад» та «Ванілін», сіль.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Filler |
| Країна виробник | Україна |
| Смак | Шоколад |
- Ціна: 187 ₴
