Начинка кондитерська "Шоколад-фундук" ТМ Filler (1кг)

Маса кондитерська є натуральним продуктом у вигляді тонкоподрібненої пастоподібної маси. Використовується як начинка в хлібо-булочних виробах, а також як продукт для безпосереднього вживання.
При використанні в якості начинки у хлібо-булочних виробах – використовувати після випікання виробу. Розігріту на водяній бані до 35-40 °С масу начиняти за допомогою кондитерського мішка або шприца. Не перегрівати масу вище 50 °С. Для запобігання втрати технологічних властивостей уникати попадання в масу води. При зберіганні можливе часткове розшарування жирової фракції, тому перед використанням масу потрібно ретельно перемішати
Склад: цукор, олії та жири рослинні, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, сироватка молочна суха, ядра фундука смажені подрібнені, емульгатор соєвий лецитин (Е322), ароматизатори «Лісовий горіх» та «Ванілін», сіль.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Filler |
Країна виробник | Україна |
Смак | Шоколад-фундук |
- Ціна: 175 ₴