Помадка цукрова "Монтана" (1 кг)
Суміш суха «Помадка цукрова біла» використовується для приготування помадки з метою декорування та оздоблення поверхні кондитерських та хлібобулочних виробів.
Використання суміші дозволить Вам:
- скоротити тривалість та спростити технологічний процес;
- забезпечити стабільність та якість готового напівфабрикату;
- надати готовим виробам привабливого зовнішнього вигляду (готова помадка не розтріскується, не змінює колір в процесі зберігання).
Рецептура:
Найменування сировини |
Витрата сировини, г |
||
Для оздоблення |
Для декорування |
Для стабілізації |
|
Суміш суха «Помадка цукрова біла» |
1000 |
1000 |
500 |
Вода |
200…250 |
100…150 |
- |
Цукрова пудра |
- |
- |
4000 |
Білок яєчний сирий |
- |
- |
1000 |
Рекомендації щодо ведення технологічного процесу приготування помадки для оздоблення та декорування: до чаші міксеру ввести воду температурою 65…85° С та суміш суху «Помадка цукрова біла», збити протягом 5-7 хв на середніх обертах до отримання маси однорідною за консистенцією. Покрити помадкою поверхню виробів та залишити на 20 – 60 хв. Тривалість застигання залежить від товщини шару оздоблення, виду продукції, а також від температури та вологості виробничих приміщень.
Рекомендації щодо ведення технологічного процесу приготування помадки для стабілізації білково-цукрового оздоблення: до чаші міксеру ввести білок сирий, збити до утворення «піків», після чого ввести поступово цукрову пудру. На останньому етапі процесу внести суху суміш. Збивати до утворення однорідної, щільної маси. Покрити поверхню виробів та залишити для застигання на 20-40 хв.
Склад: цукрова пудра, мальтодекстрин, крохмаль модифікований (Е1414), альбумiн яєчний, кислота лимонна, ароматизатор: ваніль, загущувач – натрієва сіль карбоксіметилцеллюлози (Е466).
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Колір | Білий |
- Ціна: 88 ₴/кг