Продавець СІТІ СТАР розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1805 відгуків
+380 (50) 630-43-32
+380 (93) 306-63-62
СІТІ СТАР
Кошик

Помадка цукрова "Монтана" (1 кг)

Помадка цукрова "Монтана" (1 кг)

88 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
+380 (50) 630-43-32
  • +380 (93) 306-63-62
Помадка цукрова "Монтана" (1 кг)Помадка цукрова "Монтана" (1 кг)
88 /кг
Готово до відправки
+380 (50) 630-43-32
  • +380 (93) 306-63-62
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суміш суха «Помадка цукрова біла» використовується для приготування помадки з метою декорування та оздоблення поверхні кондитерських та хлібобулочних  виробів.

Використання суміші дозволить Вам:

-  скоротити тривалість та спростити технологічний процес;

- забезпечити стабільність та якість готового напівфабрикату;

- надати готовим виробам привабливого зовнішнього вигляду (готова помадка не розтріскується, не змінює колір в процесі зберігання).

Рецептура:

Найменування сировини

Витрата сировини, г

Для оздоблення

Для декорування

Для стабілізації

Суміш суха «Помадка цукрова біла»

1000

1000

500

Вода

200…250

100…150

-

Цукрова пудра

-

-

4000

Білок яєчний сирий

-

-

1000

Рекомендації щодо ведення технологічного процесу приготування помадки для оздоблення та декорування: до чаші міксеру ввести воду температурою 65…85° С та суміш суху «Помадка цукрова біла», збити протягом 5-7 хв на середніх обертах до отримання маси однорідною за консистенцією. Покрити помадкою поверхню виробів та залишити на 20 – 60 хв. Тривалість застигання залежить від товщини шару оздоблення, виду продукції, а також від температури та вологості виробничих приміщень.

Рекомендації щодо ведення технологічного процесу приготування помадки для стабілізації білково-цукрового оздоблення: до чаші міксеру ввести білок сирий, збити до утворення «піків», після чого ввести поступово цукрову пудру. На останньому етапі процесу внести суху суміш. Збивати до утворення однорідної, щільної маси. Покрити поверхню виробів та залишити для застигання на 20-40 хв.

Склад: цукрова пудра, мальтодекстрин, крохмаль модифікований (Е1414), альбумiн яєчний, кислота лимонна, ароматизатор: ваніль, загущувач – натрієва сіль карбоксіметилцеллюлози (Е466).

 

 

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
КолірБілий
  • Ціна: 88 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner