Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Чорний кунжут — це неочищене (нешліфоване) насіння, що має різкіший смак і аромат, ніж насіння білого кунжуту. У чорного кунжуту приємніший горіховий смак і аромат.
Насіння кунжуту використовують як для виробництва олії, так і для обсипки борошняних виробів (пляшки, випічка) і як приправи. Зі злегка прогартованого кунжуту виробляють східні солодощі — тахіну халву и козираки. Особливо інтенсивним смаком мають смажене насіння.
Кунжут є компонентом багатьох дальньсхідних страв. В китайської кухні їм обсипають кунжутні кульки, у японської кухні з кунжуту готують приправу гомасіо. Сезамова олія широко використовується і в корейської кухні (наприклад, для приготування чапче).
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
- Ціна: 107 ₴