Ізомальт у гранулах Laped 1кг
Ізомальт являє собою білу кристалічну речовину без запаху із солодким смаком. Він не дає жодного кольору за температури нижче 190 °C. Цей цукор можна фарбувати так само, як і звичайний.
У кондитерському виробництві ізомальт використовується для приготування шоколаду, морозива, грильяжу, різних видів карамелі і декоративних фігурок для прикрашання кондитерських виробів.
Як його використовувати:
1. Розмішати ізомальт із водою, поки гранули не розчиняться.
2. Далі поступово нагріти його на середньому вогні.
3. Коли суміш стане прозорою, знімати піну, поки суміш не очиститься.
4. Коли всі кристали розчиняться, опустити термометр у каструлю.
5. Щойно ізомальт досягне потрібної температури, зняти каструлю з вогню та помістить її в ємність із холодною водою.
6. Смакові добавки додавати після того, як ізомальт опущений у воду.
7. Перед тим, як заливати ізомальт у змійку, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.
8. Ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигти та залишити для подальшого використання. Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову формочку для мафінів і неслисно секунд розігрівати в мікрохвильовці, поки він не розплавиться.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Італія |
Склад | ізомальт |
- Ціна: 464 ₴/кг