Агар-агар (щільність 1200) 100г
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Агар-агар один з найсильніших желирующих агентів, які на сьогодні застосовуються в харчовій промисловості.
Агар-агар є рослинним замінником желатину. Желюючий властивості агару набагато краще, ніж у желатину. Це означає, агару потрібно менше, він швидше застигає. До речі, він застигає при температурі 35-40 градусів, це вище кімнатної. Агар не має смаку.
Агар використовують у кондитерській промисловості:
- кондитерські вироби (в т. ч низькокалорійні), зефір, пастила, мармелад, глазурі, начинки, суфле,
- фрукти в желе, джем, конфітюр, фруктові та овочеві консерви,
- морозиво,
- згущене молоко,
- хлібобулочні вироби (для уповільнення черствіння),
- діабетичні продукти.
Агар-агар розчиняється у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температури 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агару при високих температурах може здійснюватися гидролитическое розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агару при температурах до 60 градусів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 500 г |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 110 ₴