Продавець СІТІ СТАР розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2115 відгуків
+380 (50) 630-43-32
+380 (66) 717-87-72
СІТІ СТАР
Кошик

Агар-агар (щільність 1200) 100г

Агар-агар (щільність 1200) 100г

110 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (50) 630-43-32
Менеджер Оксана
  • +380 (66) 717-87-72
    Менеджер Алла
Агар-агар (щільність 1200) 100гАгар-агар (щільність 1200) 100г
110 ₴
В наявності
+380 (50) 630-43-32
Менеджер Оксана
  • +380 (66) 717-87-72
    Менеджер Алла
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Агар-агар один з найсильніших желирующих агентів, які на сьогодні застосовуються в харчовій промисловості.

Агар-агар є рослинним замінником желатину. Желюючий властивості агару набагато краще, ніж у желатину. Це означає, агару потрібно менше, він швидше застигає. До речі, він застигає при температурі 35-40 градусів, це вище кімнатної. Агар не має смаку.


Агар використовують у кондитерській промисловості:

  • кондитерські вироби (в т. ч низькокалорійні), зефір, пастила, мармелад, глазурі, начинки, суфле,
  • фрукти в желе, джем, конфітюр, фруктові та овочеві консерви,
  • морозиво,
  • згущене молоко,
  • хлібобулочні вироби (для уповільнення черствіння),
  • діабетичні продукти.
Агар-агар розчиняється у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температури 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агару при високих температурах може здійснюватися гидролитическое розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агару при температурах до 60 градусів.

 

Основні
Країна виробникКитай
Вага500 г
ТипЗагущувач
  • Ціна: 110 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner