Суміш для випікання бісквіту ванільного (1 кг)
Суха концентрована суміш для приготування бісквіту
Закладка - 15%
Спосіб приготування:
1) У збивальну машину помістити меланж, цукор і воду і на середніх обертах вінчика перемішувати приблизно 2-4 хв, для розчинення кристалів цукру.
2) В окремій сухій проміжній тарі приготувати суміш борошна та суміші «Промікс-кейк» Бісквіт.
3) Внести суміш сухих компонентів у збивальну машину та збити на високих обертах вінчика впродовж 7-10 хв до отримання пишного повітряного тіста.
4) Відлити тісто у форму, змащену олією або покриту пергаментом для випікання.
5) Випікати за температури від 200-220 °C залежно від форми та маси бісквіта.
Додаткові рекомендації:
Допускається заміна цукру-піска на цукрову пудру, для миття стадії №1 розчинення сахара.
Основні | |
---|---|
Виробник | Икема текнолоджіс |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Паперовий мішок |
- Ціна: 155 ₴/кг