Фундук сирий 1кг
Горіх фундука, покритий твердою коричневою шкаралупою, має овальну або круглу форму та довжину до 2 см.
У фундуку міститься олія, що складається з органічних кислот (70%), білок (20%), вітаміни В і Е. Багатий він і мінеральними речовинами — калієм, кальцієм, залізом, магнієм та ін. Такий склад робить дуже жорсткою присутність фундука в раціоні дітей і людей, які одужують після тривалої хвороби.
У кухні практично кожного народу можна побачити фундук. Його використовують і сирим, і переробленим, використовуючи для приготування салатів і соусів, овочевих страв, приправ до м'яса та риби.
З використанням фундука також виробляють різноманітні кондитерські вироби: торти, печива, десерти, випічку, шоколад, цукерки, халву та багату іншу смачну продукцію.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Грузія |
Тип | Фундук |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 1000 |
- Ціна: 409 ₴/кг